Inred med modern konst på väggarna

Tomma väggar kan få ett rum att se tomt och opersonligt ut. Många glömmer bort att även väggarna behöver inredning. Du behöver inte köpa dyra tavlor och exklusiv konst för att skapa en smakfullt och personligt hem. Här hittar du de bästa tipsen.

Häng upp en poster

Med en poster eller två kan du snabbt och enkelt ge dina väggar mer personlighet. Hos Desenio finner du ett stort utbud av härliga och vackra posters och prints. Här finns något för alla smaker och inredningsstilar. Med posters ger du väggarna ett lyft. Tack vare det stora utbudet och det plånboksvänliga priset kan du köpa flera olika posters till varje rum och kombinera med den övriga inredningen. För ett harmoniskt resultat bör du matcha färgerna och stilen i rummets övriga inredning. Om du till exempel har en gul lampa kan det vara läckert och effektfullt och välja en poster med gula inslag. Låt fantasin och kreativiteten flöda!

Skapa en tavelvägg

En enstaka tavla eller poster på väggen kan se lite ensamt ut. Därför är det många som väljer att skapa en trendig tavelvägg med många olika posters och konstverk. Det finns många olika sätt att göra en tavelvägg, du kan till exempel hänga upp tavlorna asymmetriskt eller i en horisontell linje. Planering är A och O för att lyckas. Skissa på en plan innan du klickar hem dina posters och börjar hänga dem på väggen. Ta viktiga mått och anpassa antalet tavlor efter ytan. Hitta en färgbalans för att hitta ett samspel. Använd ett vattenpass och tejp för att hänga upp dina tavlor rakt.

Sätt upp en hylla

Om du vill kan du komplettera tavlorna med en hylla som kan sättas upp på en annan vägg eller samma vägg. Du kan även ställa en eller flera inramade tavlor på hyllan. Kombinera gärna med andra konstföremål och växter för en hemtrevlig känsla.

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *