Skulle du vara intresserad av konst och/eller kultur och gärna vill dela med dig av ditt intresse kan du skapa en YouTubekanal eller varför inte en blogg? Det är ett trevligt sätt att både lyfta fram konstformer samt dela med dig av din kunskap och intresse.

Börja blogga

Idag finns det inte jättemånga kulturbloggar att läsa. Så skulle du tycka om både kultur och att skriva kan det vara smart att starta just en kulturblogg. Detta kan även vara ett sätt att tjäna lite pengar om så önskas. När du skapar din blogg kan du bestämma ifall du vill fokusera på kultur generellt eller en viss konstform. Chansen att du får fler läsare ökar om du fokuserar på en viss konstform, som poesi eller opera. Detta gör det lättare för personer som är intresserade av just det ämnet att hitta dig. Om du däremot vill fokusera på ett bredare ämne som kultur får du räkna med att inte lika många läsare kommer dyka upp, i alla fall om du inte marknadsför din blogg ordentligt.

Ett sista tips är att du försöker dela upp din blogg i olika delar. Eller att du skriver om ett visst ämne en månad och ett annat ämne nästa månad.

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *