Gör reklam för din kulturverksamhet med unika produkter

Driver du egen verksamhet är marknadsföring a och o. En stor del av marknadsföring går helt enkelt ut på att synas; att låta potentiella kunder, besökare och andra organisationer veta att verksamheten finns. Som tur är behöver reklam för din kulturverksamhet inte innebära skräniga radioinslag eller dyra annonser.

Med profilprodukter från Medtryck kan du välja mellan en rad användbara föremål som passar din verksamhets uttryck. Med din logotyp eller en slogan på kan profilprodukter användas inom och utanför verksamheten, på mässor och event samt delas ut till kunder och besökare.

Hur använder jag Medtryck?

Att ta fram sina egna profilprodukter med Medtyck är lätt. Du letar i det stora utbudet efter de varor du vill få din kulturverksamhets logotyp, namn eller slogan på. När du hittat vad du är intresserad av kan du få ett ungefärligt pris beräknat redan på produktsidan. Priserna beror på hur stor mängd produkter du beställer, och vilket slags tryck du vill ha.

När du lägger varan i kundvagnen laddar du även upp en fil med det motiv eller den text du vill ha, och väljer antal. Har du en kommentar eller en fråga kan du bifoga den i samband med beställningen.

Därefter kommer Medtryck att kontakta dig med en skriftlig offert samt en skiss av den färdiga produkten, och är du nöjd så godkänner du, och dina profilprodukter levereras efter ungefär tre till fyra veckor. Klart!

Vilka slags produkter finns att köpa?

Det finns ett otal olika sorters produkter hos Medtryck. För att inte gå vilse i utbudet är det bra att ha din verksamhets identitet i åtanke. En genomtänkt företagsidentitet är ett måste för att din verksamhet ska synas i mängden. Den visar vilka ni är och vad ni står för. Driver du en verksamhet inriktad på kultur vill du alltså förmodligen att den ska upplevas som just kulturell. Och mer då? Riktar du dig till yngre, äldre, stadsbor eller landsbygdsbor? Är du inne på klassisk kultur, nyskapande eller kanske politisk?

Vilka produkter som passar dig bäst beror också på vad du vill använda dem till. Profilprodukter kan delas ut gratis på olika events, ges som gåva till kunder och samarbetspartners eller användas inom verksamheten för att förstärka helhetsintrycket. Du kan också använda profilprodukter privat för att göra reklam för din verksamhet även när du är ledig.

Tips på profilprodukter till kulturverksamheten

  • Vad osar kultur som en kopp kaffe? En kaffemugg går hem både på kontoret och som gåva.
  • En snygg reklampenna är billig, lätt att dela ut och lämpligt kulturbetonad.
  • Tygkassar är alltid uppskattade – användbara, väl synliga och utstrålar miljömedvetenhet.
  • Mössor och tröjor gör bra reklam privat eller inom verksamheten. Hos Medtryck finns profilkläder i många stilar.
  • Anteckningsblock
  • Godis eller mintpastiller
  • Paraplyer
  • Servetter

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *