Skapa stämning med supersnygg tavelvägg!

Ska du möblera om eller designa dina väggar? Det finns mycket snyggt du kan göra hemma utan att det behöver kosta så mycket. Flera butiker säljer snygga tavlor av alla slag, men en butik sticker ut – här kan du köpa en hel tavelvägg med speciellt utvalda motiv!

Gallerix tavelväggar

Gallerix presenterar kompletta tavelväggar med mängder av olika motiv. Du kan också välja olika antal tavlor och formationer efter din smak. Tavelväggarna är skapade av professionella designers och inredare på Gallerix och några av tavelcollagen är mycket vackra. Du kan välja olika kategorier och färgsättningar som passar din bostad och den stil du vill ha. Det finns tavelväggar för alla rum i bostaden och tavlorna är anpassade efter rummets atmosfär, exempelvis är en vardagsrumsvägg annorlunda än en sovrumsvägg.

Gör en mall efter din egen smak…

På Gallerix sajt finns det mallar där du kan se väggstorlekar och kombinationer av tavelramar. Det finns mallar för både liten och stor tavelvägg. Måtta höjd och bredd hemma så kan du planera enkelt. Det finns också en inspirationssida på sajten som är intressant och bra där du kan se fina tavelväggar i olika färgkombinationer. Det finns en funktion där du kan byta färg och se hur stämningen passar in i ditt hem.

….eller köp en färdig tavelvägg!

Om du inte vill skapa din egen tavelvägg kan du titta bland de färdigdesignade väggarna och välja en av dessa. Du kan byta motiven. Håll bara koll på att måttet stämmer med väggen hemma. Tavelväggarna uppdateras löpande med nytt och innovativt och du kan hitta riktigt trendiga väggar.

Det finns också möjlighet att beställa en egen unik tavelvägg som inredarna skapar.

Lång historia med hög kvalitet

Gallerix föddes första gången år 1973 på företaget Scandicore, ett av de världsledande företagen på posters. Scandicore hade en butik i Uppsala som hette Mix Max när en ung man fick hjälpa till i julrushen. Han hette Johan Lefvert och blev fast i branschen – han tog över butiken och grundade Gallerix. Från början handlade det mycket om galleriverksamhet med olika motiv, speciellt efter övertagandet av danska företaget Minervas butik. ”Galleri” med ett ”x” från Mix Max blev Gallerix.

Det finns få konkurrenter till Gallerix breda och innovativa utbud, och med de designade väggarna tar man ytterligare ett kliv förbi konkurrenterna.

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *